8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

Samsun'da kadın kaymakamdan kutlama!

Samsun'un Salıpazarı İlçesi Kaymakamlığı görevine dün başlayan Hilal Küsmez Aydın, Kadınlar Günü'nde hemcinslerini yalnız bırakmadı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Salıpazarı İlçesi'nde bir dizi etkinlik düzenlendi. Dün ilçeye gelerek Kaymakamlık koltuğuna oturan Hilal Küsmez Günaydın da, çalışan kadınları ziyaret ederek 'gün'lerini kutladı.

Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın, beraberinde Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Asb. Kd. Bçvş. Hakan Akçay ile birlikte ilçede faaliyet gösteren tekstil ve fındık fabrikaları ile Halk Eğitim Merkezi'ndeki kadın kursiyerleri ziyaret etti. Başkan Akgül ve Komutan Akçay ile birlikte kadınlara karanfil dağıtan Kaymakam Aydın, onların Kadınlar Günü'nü kutladı.