Bakan Kılıç ‘Salıpazarı’ndan Başarılı Sporcular İstiyorum’

Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’le birlikte Yavaşbey Mahallesinde yapımı tamamlanarak  hizmete giren İmam Hatip Ortaokulu ve kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bakan Kılıç burada parti teşkilatı ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için kesintisiz istikrar için 16 Nisan’da yapılacak olan referandum da evet çıkması gerektiğini dile getiren Bakan Kılıç “Salıpazarı ilçemizde yapılan spor salonundan her dalda birinciler ikinciler ve başaralı sporcular çıkmasını istiyorum.”dedi.

Bakanın programına Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, Belediye Başkanı Halil Akgül, yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay katıldı.