BAŞKAN AKGÜL, ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ

Samsun’un Salıpazarı İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül Salıpazarı Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte fidan dikti.

Başkan Akgül, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha yeşil bir çevre de yaşaması ve minik yüreklere ‘yeşili sev doğayı koru’ sloganımızı aşılamak için onlarla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdik” dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Orta Mahallede bulunana Salıpazarı Anadolu Lisesi öğrencileri, okul yönetimi, öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

“YEŞİLİ SEV, DOĞAYI KORU”

“Salıpazarı Belediyesi olarak doğayı koruma en önemli ilkelerimizden biridir” diyen Başkan Akgül, “Bundan dolayı ilçemizi daha da yaşanır bir hale getirmek için yeşil alanlarımızı her geçen gün daha da arttırıyoruz.  Salıpazarı Belediyesi olarak ‘yeşili sev doğayı koru’ sloganımızı aşılamak için öğrencilerimizle birlikte yüzlerce fidanı toprakla buluşturduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ‘Ağaç yaşken eğilir’ sözünden hareketle şimdiden doğayı koruma alışkanlığını ve orman sevgisini aşılamamız lazım. Çünkü toprağa diktiğimiz her fidan doğamızı daha da güzelleştirir ve topraklarımızı çöl olmaktan kurtarır” dedi.